Мобилна Услуга

За услугата

 

Възможността да ползвате SIM карта, предоставена в пакет с услуги на “Телекомуникационна Компания Варна” ЕАД позволява на потребителите да ползват повече и въпреки това да спестяват. Висококачествените ни услуги сега вече е възможно да комбинирате в комплексно решение с четири услуги на едно място.

 

В стремежа си да предоставя на потребителите по-добри услуги , ефективни решения и специално отношение към клиентите си, “Телекомуникационна Компания Варна” ЕАД потърси и откри възможността в партньорси взаимоотношения да дари на потребителите си мобилна услуга при най-изгодните тарифни планове на един от водещите мобилни оператори.

Лиценз

 

Услугата, която предлагаме от името на Vivacom е по Разрешение № 01388/08.04.2009 г. – за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – радиочестотен спектър за осъществяване на обществени електронни съобщения чрез мобилна наземна мрежа – GSM; Разрешение № 01389/08.04.2009 г. – за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – радиочестотен спектър за осъществяване на обществени електронни съобщения чрез мобилна наземна мрежа – UMTS и Разрешение № 01391/08.04.2009 г. – за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – номера, за осъществяване на обществени електронни съобщения чрез обществена електронна мрежа, с предоставен индивидуално определен ограничен ресурс – радиочестотен спектър и предоставяне на обществена телефонна услуга и всички услуги включени в стандарта GSM и/или UMTS.

Условията за ползване на мобилната услуга се уреждат от Общите условия на оператора Vivacom, държател на услугата.

 


 

Тарифните планове могат да се ползват само в комплексно решение с услугите на Телекомуникационна Компания Варна ЕАД. 

 

Абонаментни  планове Smart Pro

 

Име Smart Pro S+ Smart Pro M Smart Pro M+ Smart Pro L+ Smart Pro XL+ Smart Pro XL+ Double Smart Pro XXL+
Месечен абонамент 5 лв. 6 лв. 7 лв. 10 лв. 15 лв. 25 лв. 30 лв.
Включени минути 150 250 250 500 1000 2000 неограничени
Безплатни минути към моб.оператори в ЕС 10 10 25 50 50 200
Достъп до мобилен интернет                                                   НЕОГРАНИЧЕН
Включени МБ на максимална скорост 1500 3000 6000 12000 24000
SMS-и към всички мрежи в България
Включени минути в група БЕЗПЛАТНИ И НЕОГРАНИЧЕНИ
Цена на минута след изчерпване на вкл.минути 0,25 0,22 0,22 0,19 0,17 0,17 0,11

 

*Минутите за разговори към мобилни оператори в Европейския съюз са част от общия пакет и не могат да надвишават 10% от общите минути: 35 мин. за MegaBiz 350; 45 мин. за MegaBiz 450

 

Първоначално таксуване  60 секунди.

 

Основни цени за тези планове без включен ДДС:
SMS към VIVACOM 0.12 лв на съобщение
SMS към други мобилни оператори 0.12 лв на съобщение
SMS към международни оператори 0.18 лв на съобщение
MMS към всички нац. мобилни оператори 0.50 лв на съобщение
WAP през CSD 0.05 лв на минута
GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 1.50 лв на MB
Видео разговори към VIVACOM 0.41 лв на минута
Видео разговори към Mtel 0.49 лв на минута
Видео разговори към международни оператори 1.35 лв на минута
   
Разговори към международни дестинации Група I 0.30 лв на минута
Разговори към международни дестинации Група II 0.63 лв на минута
Разговори към международни дестинации Група III 1.05 лв на минута

 

Стандартните цени на услуги за мобилни абонати на Виваком в Роуминг може да откриете на сайта на Виваком

 

Специални правила и условия:

 

1) Тарифирането е на секунда. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди, след това разговорът се тарифира на секунда.

2) Включените минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност или в роуминг. Неизползваните минути не се прехвърлят за следващ месец.

3) Неизползваните МВ не се прехвърлят за следващ месец.

4) Трафикът на данни се тарифира на 1 KB. Включените МВ на максимална скорост не могат да се използват в роуминг. След изчерпване на МВ на максимална скорост, скоростта се ограничава на 64 Kbps за всички тарифни планове. Включените Международни минути са валидни към всички мобилни и фиксирани мрежи в ЕС.

5) В случай на промяна на тарифния план, неизразходваните минути от стария не се прехвърлят.

6) Разговорите в Бизнес Групата са безплатни за всички номера в Групата с изключение на номера в роуминг.

7) За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на БТК могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.

8) Алтернативните фиксирани оператори със свързаност с мобилната мрежа на VIVACOM са: Ай Ти Ди Нетуърк, Близу, БТК нет, Варна Нет, Вестител, Ви Мобайл, Глобъл Комюникешън Нет, Голд телеком, Еском, Интербилд, Интерут, ИТК, Космо България Мобайл (фикс), Мобилтел (фикс), Нет Кънект Интернет, НетИсСат, Нетуъркс-България, Нетфинити, Скат ТВ, Спектър нет, Телеком 1, Макс Телеком.

9) Минималната продължителност на договора е 18 месеца.

10) Включените минути важат към всички мобилни и фиксирани номера в България, Сащ, Канада и ЕС и към всички фиксирани номера в Първа международна група.

Минутите за разговори към мобилни оператори в Европейския съюз са част от общия/основния пакет за тарифни планове и са валидни към мобилни номера в държавите от ЕС.

11) След изчерпване на включените MB на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 kbps

12) След изчерпване на включените минути за разговори към всичките мобилни и фиксирани мрежи в България и към Международни дестинации Група I , разговорите се тарифират на секунда, като минималната продължителност на разговор е 60 секунди. Тарифирането на включените минути валидни за изходящи обаждания към Мобилни мрежи в ЕС, изходящи обаждания в роуминг към всички страни в ЕС и входящи обаждания по време на роуминг в ЕС е на минута, като минималната продъ;жителност на разговор е 60 секунди.

13) Договорът за услугата „Комплексно решение” е с минимален срок 12 месеца.

 

Допълнителна информация във връзка с промени в ползването на преплатени услуги на Виваком можете да откриете тук:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta