Безплатна консултация от наш мениджър!

Заявете Вашата безплатна консултация!

 

TCV Ви предлага ексклузивно безплатна консултация за бизнес клиенти и партньори с цел осигуряване на оптимални, гъвкави условия и надеждни решения за Вашия бизнес! Висококачествен оптичен интернет (над 90% покритие в района на гр. Варна), ексклузивната услуга - Оптика в офиса, интерактивна IP телевизия и телефонни услуги - нашият екип от опитни професионалисти ще се погрижи да получите най-добрата и адекватна спрямо нуждите на Вашия бизнес консултация. Попълнете формата и наш компетентен мениджър ще се свърже с Вас, за да си уговорите удобни дата и час за среща. Освен в удобни дата и час, нашите професионалисти могат да Ви консултират директно и на адрес, на който желаете.

Попълнете регистрационната форма за консултация по-долу и наш служител ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Видеонаблюдение за Вашия офис

 

„Телекомуникационна Комания Варна” ЕАД отговори с още една услуга на пазара – цялостно изгараждане на система за Видеонаблюдение: окабеляване, захранване, предоставяне и инсталиране на различни класове камери, DVR-и и хард дискове с капацитет, съобразен с броя на камерите и нуждите на клиента и предоставяне на качествена услуга Интернет по оптична преносна среда благодарение, на която клиентите ще могат да наблюдават своите обекти в реално време. С нашите системи за видеонаблюдение получавате възможност за надеждно и сигурно видеонаблюдение, и охрана на частни домове и имоти, запис на данни, преглед в реално време, контрол, мониторинг и анализ на работните процеси в бизнеса.

 

Основни предимства:

 

  •  пълен отдалечен контрол и достъп до административния панел на видеорекордера през Интернет.
  •  отдалечено наблюдение на обекта в реално време от всяка точка на света през Интернет.
  •  отдалечено преглеждане на записи от обекта от всяка точка на света през Интернет.
  •  запис при детекция на движение, непрекъснат запис, и запис по предварително указано време и дата.
  •  възможност за архив на записите върху флаш памет или външен твърд диск заедно с програмаза разглеждането им на компютри.
  •  висока разделителна способност – запис и наблюдение на камерите- висока компресия – позволява по-високо качество на записите и се използва при наблюдение през Интернет.
  •  запис на звук синхронизиран с видео сигнала.
  •  възможност за право на достъп и гледане.
  •  позволява всяка камера да се конфигурира отделно /яркост, контраст, цвят, компресия, резолюция, начин на запис и др./
  •  ниска себестойност в сравнение от досега използваните алтернативи!