Обща информация

Телекомуникационна Компания Варна оператор с дългогодишен опит в предоставянето на интегрирани телекомуникационни решения за частни и бизнес потребители, което улеснява максимално клиентите, като им позволява да получават всички услуги от един единствен доставчик. Помагаме на клиентите си да взимат информирани решения и им предлагаме персонализирани услуги, отговарящи на техните специфични нужди и интереси. Затова за нас е от изключително значение да разбираме поведението и очакванията на своите клиенти. Нашата търговска марка  отразява стремежа на компанията да предоставя на потребителите по-добри услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим доверие и честни, и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти. Ние работим усилено за да допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда на телекомуникационния пазар, интернет пазара, разпространението и излъчването на голям брой телевизии и телевизионни канали.

Разпространение и покритие

Телекомуникационна Компания Варна разполага с най-голямата собствена подземна оптична мрежа във Варна, с което си осигурява съществено конкурентно предимство. Ние имаме собствени търговски обекти/каси разположени на територията на град Варна. Нашите представителни каси са не само място, където клиентите могат да изберат и изпробват всяка една от услугите, които компанията предлага, но са и безплатни интернет точки за всеки, нуждаещ се от бърза и удобна интернет връзка.

История

Ние сме първата компания наложила 4 Play решание предлагайки на своите клиенти едновременно Интернет, фиксиран телефон, цифрова телевизия и мобилна гласова услуга. Компанията предлага услуги за дома и бизнеса и се стреми да e новатор в конвергирани телекомуникационни решения разработени изцяло в удобство и напълно отговарящи на конкретните нужди на клиента.

Нашето кредо

Ние вярваме, че бързата реакция, коректното отношение честният и позитивен подход към клиента са ключът към успеха. Ние се стремим да отговаряме на Вашите потребности, като разработваме индивидуални решения отговарящи на конкретните Ви нужди. Нашите специалисти работят активно за разработване и прилагане на най-съвременните високотехнологични решения. Нашият екип е високо мотивиран да преодолява силната конкурентна среда и да постига отлични резултати.

Ние сме Добрият и правилен избор

ТКВ означава:

Тези които предлагат най-добрите решения и реагират светкавично
Kреативни, иновативни, гъвкави и винаги на няколко крачки пред конкурентите
Винаги близо до своите клиенти и лично заинтересовани от Вашия успех

Ние отлично разбираме Вашите потребности и истински се гордеем със своите клиенти.
Информация съгласно чл.38ал.1 от ЗЕС може да откриете ТУК


Кариери

Телекомуникационна Компания Варна ЕАД е изцяло ориентирана към своите клиенти – те са в сърцето на нашия бизнес и ние работим за техния успех. В своите служители ценим високите професионални познания, клиентски ориентирания подход  и позитивното отношение. Хората които притежават тези качества са тези, които търсим и които гарантират нашето конкурентно предимство.  Телекомуникационна Компания Варна ЕАД се обръща към младите мотивирани хора, с фокус към резултати, готови да преодоляват предизвикателства. Изключително важно условие за нас е умението за работа в екип и желанието за постигане на успех. Ако сте креативни, с много идеи, имате силно желание за реализация и се стремите да се докажете като професионалисти бихме се радвали да Ви посрещнем в екипа на Телекомуникационна Компания Варна ЕАД.

“Телекомуникационна Компания Варна” ЕАД е компания с лидерска позиция в предоставянето на телекомуникационни услуги на варненския пазар. Във връзка с изпълнение на проект № BG05M9OP001-1.003-0037-С01 с наименование „ТКВ ЗАЕТОСТ” по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-1.003 „Ново работно място 2015”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз и националния бюджет на Република България, „Телекомуникационна компания Варна” ЕАД стартира процедура за подбор на персонал.

Търсим да назначим на трудов договор на пълен работен ден:

  1. Техник телекомуникации: https://www.jobs.bg/job/3850711
  2. Експерт телекомуникации и мрежи данни: https://www.jobs.bg/f3457433
  3. Системен администратор: https://www.jobs.bg/job/3871364
  4. Специалист маркетинг и реклама: https://www.jobs.bg/f3457410
  5. Общ работник: https://www.jobs.bg/f3457431