Обща информация

Телекомуникационна Компания Варна (TCV) е оператор с дългогодишен опит в предоставянето на интегрирани телекомуникационни решения за частни и бизнес потребители. Освен, че е утвърден доставчик на телевизия и интернет, TCV предлага широка гама от телекомуникационни услуги и бизнес решения, включително мобилна и фиксирана телефония, разработване на бизнес софтуери, мултимедийни услуги и ИТ решения, видео наблюдение и GPS услуги за проследяване. Стремим се максимално да улесняваме своите потребители, като им даваме възможноста да получават всички необходими услуги от един единствен доставчик. Помагаме на клиентите си да взимат информирани решения и предлагаме персонализирани услуги, отговарящи на техните специфични нужди и интереси. Затова за нас е от изключително значение да разбираме поведението и очакванията на своите клиенти. 

Нашите цели

Търговската марка на компанията отразява стремежът ѝ да предоставя на потребителите си           по-качествени услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, коректни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим честни и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти. Компанията работи усилено, за да допринесе за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда на телекомуникационния пазар. През годините, TCV инвестира сериозни средства в подобрения на инфраструктурата си, разгръщайки потенциала на напълно интерактивната оптична мрежа. 

История

Телекомуникационна Компания Варна разполага с най-голямата собствена подземна оптична мрежа във Варна и се гордее с над 20 годишен опит в изграждането на електронно съобщителни мрежи. Ние сме първата компания наложила 4 Play решание предлагайки на своите клиенти едновременно Интернет, фиксиран телефон, цифрова телевизия и мобилна гласова услуга. Компанията се стреми да e новатор в конвергираните телекомуникационни решения,разработени и съобразени изцяло с конкретните нужди на потребителите.

Нашето кредо

Ние вярваме, че бързата реакция, коректното отношение, честният и позитивен подход към клиента са ключът към успеха. Стремим се да отговаряме на Вашите потребности, като разработваме индивидуални решения отговарящи на конкретните Ви нужди. Нашите специалисти работят активно по разработката и прилагането на най-съвременните високотехнологични решения. Екипът ни е изключително мотивиран да преодолява силната конкурентна среда и да постига отлични резултати.

Ние сме По-добрият и Правилен избор

ТКВ означава:

Тези, които предлагат най-добрите решения и реагират светкавично
Kреативни, иновативни, гъвкави и винаги на няколко крачки пред конкурентите
Винаги близо до своите клиенти и лично заинтересовани от Вашия успех

Ние отлично разбираме Вашите потребности и истински се гордеем със своите клиенти.
Информация съгласно чл.38ал.1 от ЗЕС може да откриете ТУК


Кариери

Телекомуникационна Компания Варна е изцяло ориентирана към своите клиенти – те са в сърцето на нашия бизнес и ние работим за техния успех. В своите служители ценим професионалните им познания, клиентски ориентирания подход  и позитивното отношение. Хората, притежаващи тези качества са тези, които гарантират нашето конкурентно предимство.  Обръщаме се към младите мотивирани хора с фокус към бъдещето, готови да преодоляват предизвикателства и да постигат целите си. Изключително важно условие за нас е умението за работа в екип и желанието за постигане на успех. Ако сте креативни, с много идеи, имате силно желание за реализация и се стремите да се докажете като професионалисти, бихме се радвали да Ви приветсваме в екипа на Телекомуникационна Компания Варна.

Търсим да назначим на трудов договор на пълен работен ден:

  1. Техник Оптична мрежа: https://www.jobs.bg/job/7249766