ПРОГРАМА ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

Какво ще спечелите ставайки член на нашата

програма „Лоялен клиент”:

 

  1. Увеличаване на скоростта или добавяне на допълнителен ТВ приемник, запазвайки месечната такса.
  1. Безплатна инсталация, преинсталация, проверка и профилактика на крайните устройва.
  1. Предоставяне на безплатна камера за видеонаблюдение – цялостно изгараждане на система за Видеонаблюдение: окабеляване, захранване, с или без предоставяне и инсталиране на различни класове камери, DVR-и и хард дискове с капацитет, съобразен с броя на камерите и нуждите на клиента и предоставяне на качествена услуга. С нашите системи за видеонаблюдение получавате възможност за надеждно и сигурно видеонаблюдение, и охрана на частни домове и имоти, запис на данни, преглед в реално време, контрол и мониторинг За повече информация, моля посетете – https://bit.ly/389cKye.
  1. Възможност да се възползвате от преференциални цени, за всички видове застрахователни продукти предлагани от застрахователните дружества чрез нашия застрахователен брокер Алианс Брокер. За повече информация, моля посетете: https://aliansbroker.com.
  1. Монтиране на GPS тракер и достъп до Премиум система чрез фирма Тракинг България – компанията, която осигурява цялостни решения за постоянен мониторинг, управление и оптимизиране на разходите на автопарка. Дигитални сервизни книжки, непрекъсната компютърна диагностика, дигитални пътни листи, известия за застраховки, прегледи и др са само част от уникалните функции.  Подходяща за клиенти от 1 до 10 000 автомобила. За повече информация, моля посетете- tracking.bg.
  1. Възможност да се възползвате от преференциални цени на най-иновативното решение – системи за алкализиране и филтриране на питейна вода във вашия дом и офис. Чиста Вода България ООД е специализирана в разработката, производството и продажбата на системи за пречистване на вода. За повече информация, моля посетете- https://cleanwater.bg/about.

     Програмата е с валидност 12 месеца

     За допълнителни въпроси и уточнения, можете да пишете  

     на e-mail: office@tcv.bg или да позвъните на телефон 052 919293.