Обща информация
Телекомуникационна Компания Варна (TCV) е оператор с дългогодишен опит в предоставянето на интегрирани телекомуникационни решения за частни и бизнес потребители. Освен, че е утвърден доставчик на телевизия и интернет, TCV предлага широка гама от телекомуникационни услуги и бизнес решения, включително мобилна телефония, разработване на бизнес софтуери, мултимедийни услуги и IT решения, видеонаблюдение и GPS услуги за проследяване. Стремим се максимално да улесняваме своите потребители, като им даваме възможността да получат всички необходими услуги от един-единствен доставчик. Помагаме на клиентите си да взимат информирани решения и предлагаме персонализирани услуги, отговарящи на техните специфични нужди и интереси. Затова за нас е от изключително значение да разбираме поведението и очакванията на своите клиенти.
История
Телекомуникационна компания Варна разполага с най-голямата собствена подземна оптична мрежа във Варна и се гордее с над 20 годишен опит в изграждането на електронно-съобщителни мрежи. Ние сме първата компания, наложила 4 Play решение, предлагайки на своите клиенти едновременно Интернет, фиксиран телефон, цифрова телевизия и мобилна гласова услуга. Компанията се стреми да e новатор в конвергираните телекомуникационни решения, разработени и съобразени изцяло с конкретните нужди на потребителите.
Нашите цели
Търговската марка на компанията отразява стремежът ѝ да предоставя на потребителите си по-качествени услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, коректни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим честни и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти. Компанията работи усилено, за да допринесе за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда на телекомуникационния пазар. През годините, TCV инвестира сериозни средства в подобрения на инфраструктурата си, разгръщайки потенциала на напълно интерактивната оптична мрежа.
Ние вярваме, че бързата реакция, коректното отношение, честният и позитивен подход към клиента са ключ към успеха. Стремим се да отговаряме на Вашите потребности, като разработваме индивидуални решения, отговарящи на конкретните Ви нужди. Нашите специалисти работят активно по разработката и прилагането на най-съвременните високотехнологични решения. Екипът ни е изключително мотивиран да преодолява силната конкурентна среда и да постига отлични резултати.