image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Международна асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи.

Организацията е създадена с цел подпомагане и консултиране на пострадалите при ПТП лица и техните сродници; информиране, помощ и закрила свързани със застрахователни събития. Асоциацията съдейства за:

– Подпомагане и консултиране на пострадалите при ПТП лица;

– Възстановителни процедури и осигуряване на лечение;

– Съдействие при получаване на обезщетения

– Безплатна консултация

За повече информация може да посетите сайта на асоциацията – www.iaic.bg


Алианс Брокер 

Алианс Брокер ООД е лицензиран застрахователен брокер. В нашето портфолио от услуги и продукти са заложени:

  • Всички застрахователни продукти на лицензирани застрахователни компании
  • Професионална консултация и коректно обслужване
  • Конкурентни условия и гъвкави тарифи
  • Уведомяване за дължими вноски по разсрочена застрахователна­ премия
  • Методична помощ при завеждане на щети­.
     Повече информация можете да видите тук.

Берхел тур

Берхел ЕООД е лицензиран  туроператор и турагент с номер на лиценз РК- 01-6517. Основната дейност на фирмата е насочена към организиране на индивидуални почивки в Азия и Близкия Изток.  Нашите цени са едни от най-атрактивните на българския пазар, благодарение на дългогодишните ни отношения с партньорите ни там.

Фирмата предлага и организирани пътувания – екскурзии и почивки, самолетни билети  и хотелски настанявания в цял свят. Предлагаме още медицински застраховки, рент-а-кар услуги, трансфери, организиране на индивидуални маршрути, круизи и съдействие при издаване на визи.

Нашият екип е съставен от млади и амбициозни професионалисти, които ще ви окажат пълно съдействие при избора на желаното от вас пътуване. Доверието на клиентите, активната комуникация с тях преди и след пътуването им и личното отношение към всеки е това, което прави работата ни наистина успешна.

Доверете се на нашия опит и превърнете мечтите си в реалност! Светът е в ръцете ви…

Повече информация можете да видите тук.


TCVision – видеонаблюдението на Варна

TCVision
Компанията е част от най-големия местен Телекомуникационен оператор във Варна – TCV
TCVision е компания, която предоставя качествена услуга за видеонаблюдение на физически лица и бизнеси.
Предимствата на услугата са:
– Бърз и надежден монтаж
– Ниски цени
– Без допълнително оборудване
– Поддръжка от квалифицирани специалисти
– Гаранция и експресна замяна при дефект
– Получавате работеща система за наблюдение готова за използване на Вашия телефон
– Отлични за наблюдение на домове, жилища, общи пространства, офиси, магазини, гаражи и др.
– Безплатна консултация

За повече информация се свържете с нас!


Ice Art

Ледени фигури от Айс Арт

Айс Арт е уникално ателие за изработка на ледени фигури. Най-впечатляващото е, че фигурите са от напълно прозрачен лед, а размерът им е от малка ваза за цветя до леден бар в реален размер, тежащ над 500кг.

Създаването на една ледена скулптура отнема около 3-4 дни, а за да стане ледът кристален, се използва специална технология. Формите, които могат да се направят от лед, са почти неизчерпаеми. Лебед, арфа, раковина, рог на изобилието, леден бар, дисплей за храна, охладител за вино, голяма ледена плочка с гравирано в нея лого, са само част от предложенията. Ателието работи както по собствен дизайн, така и по идея на клиента.

Ледените фигури са идеални за събития през всеки сезон, особено през лятото, защото никой не очаква на приема край басейна да види изящен лебед от лед в реален размер. Прозрачният лед е много плътен и се топи бавно. Ето защо една ледена фигура може да краси всяко събитие, дори и на открито, поне 6 часа, като запази оригиналната си форма, а за пълното и разтопяване са необходими 1-2 денонощия.

Всяка една от ледените фигури може да стане уникална с гравиран в нея надпис или замразен в леда предмет. Изборът включва още интерактивни фигури, като ескимос с дупка за лице, или фигура, през която минава серпентина за напитки. Клиенти на тази луксозна услуга са хотели, барове, ресторанти, кетъринг фирми, фестивали, младоженци и други. Осигурени са доставката и ефектна презентация с вградено LED осветление, а водата от топенето на леда се събира в специален съд чрез дренажна система.

„Красотата на ледените скулптури е в това, че нещо толкова нетрайно се превръща в произведение на изкуството, за да бъде видяно само веднъж!” За повече информация можете да посетите:  Iceart.bg


Ардес БГ – твоят ИТ експерт

За компанията

АРДЕС Информационни Технологии ЕООД е една от най-големите специализирани фирми в България предлагащи компютърна, офис техника и сервиз за тях.

Ние, в Ardes.bg се стремим да създадем общност от работливи и доволни от живота служители, като им осигурявaме отлични условия за труд, развитие и почивка.

С този нов подход към работата си ние обслужваме клиентите с усмивка и успяваме да постигаме отлични резултати.

Нашата мисия е да осигурим на клиентите професионален избор на качествени ИТ продукти и поддръжка, за да може те са по-ефективни, по-доволни и по-щастливи в работа и живота си, чрез използване на компютърна техника.

Ние сме коректни към нашите служители и нашите клиенти, и се стремим винаги да изпълняваме обещанията, които сме направили.

Повече информация можете да видите тук.


Смайли хоум – професионален домоуправител

Смайли Хоум е компания, предлагаща комплексни и профилирани професионални услуги в сферата на управлението и поддръжката на сгради – жилищни, обществени, административни, от ваканционен тип и други, в режим на етажна собственост или при условията на съсобственост. Фирмата се ръководи от високо квалифицирани специалисти профилирани в сферата на управлението, поддръжката, сигурността и мениджмънта, с опит над 10 години в изброените области.
Професионален Домоуправител Смайли Хоум предлага иновативни решения и технологии за управление и обслужване на своите клиенти без да изоставя традиционните методи, за да е в състояние да отговори на потребностите на своите клиенти, което прави фирмата подходяща за работа с клиенти от всякакъв възрастов диапазон.
Професионален домоуправител Смайли Хоум гарантира индивидуален подход и предлага решения за специфичните потребности на сградите, които обслужва. Висши цели за екипа на професионален домоуправител Смайли Хоум са – удовлетвореността на клиента, постоянството и качеството на предлаганите услуги и не на последно място постигане на най-добри условия. Пример – при търсене на изпълнители по проекти: за ремонт на покриви, почистване на общите части, смяна на дограма в общите части, частични или комплексни ВиК ремонти или други необходими решения – преглед и обсъждане с общото събрание на етажната собственост на всички оферти и избор на изпълнител на конкурентен принцип.
При възлагане на проекти фирмата представя оферти на различни изпълнители и от клиента зависи да избере на конкурентен принцип, най-доброто за него решение.
Повече информация можете да видите тук.


Мебелна къща Никора – Само за хубави хора!

Мебелна къща „Никора“ е създадена през 2006 година. Вече 12 години сме на пазара в Севроизточна България и се надяваме, че сме се утвърдили като надежден партньор за хилядите домакинства които сме обзавели и за нашите бизнес партньори. За нас водеща философия е да предложим най-доброто съотношение между качество и цена, предлагайки професионално обслужване във всички аспекти.Ние не просто продаваме мебели. За нас това не е просто  бизнес. За нас Вашите мечти са наша кауза, Вашите грижи са наши грижи, защото ние знаем колко важен е уютът във Вашия дом. Защото ние знаем, че Вашият дом е Ваша малка крепост. Защото ние знаем че на където и да поемите по хилядите пътища – рано или късно се завръщате у дома. Защото за нас всичко е лично.
Повече информация можете да видите тук.


BelotBG – най-интересната онлайн мултиплеър игра!

Защо Belot.BG?
Защото ние сме най-добрата българска платформа за игра на Белот, Табла и Сантасе! Изчистен и интуитивен дизайн, реални опоненти във всеки час от денонощието, дневни бонуси, специални турнири и седмични класации са само част от преимуществата на Belot.BG

Belot.BG е повече от онлайн сайт за Белот. Той е социална платформа за забавление. Освен Белот, платформата ни предлага игра на Табла и Сантасе (66). Играй любимите си картови и бордови игри при нас, докато създаваш нови приятели, обсъждаш актуални теми, обменяш подаръци или покоряваш класациите в различните игри. Модерният и изчистен дизайн позволява на играчите ни да играят без забавяне от всички възможни устройства – Web, мобилни устройства или през Facebook. Стани част от най-голямата платформа за картови игри в България
Повече информация можете да видите тук.


PenichArt – Вашето място за картини и изкуство!

PenichArt е една от най-големите български авторски галерии! Някои от нашите картини са в колекциите на частни колекционери от цял свят, сред имена като Пикасо, Дали, Ван Гог, Моне, Матиз, Рембранд и др. Вашето място за картини и изкуство!
Повече информация можете да видите тук.


Адвокатска кантора Тодорова

„Вашият казус е наша кауза!“

Юридически услуги в областта на гражданското и търговско право. Екипът на Адвокатска кантора „Тодорова“ предлага индивидуален подход и стратегия въз основа нуждите на всеки техен клиент.

Повече информация можете да видите тук.


Creditland – твоят кредитен консултант!

Кредитланд е водеща фирма за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-изгодното предложение за кредит според Вашите изисквания.

Кредитланд е дъщерна фирма на MoitePari.bg и е обособена като самостоятелно дружество в следствие на големия интерес от страна на клиентите като се фокусира изцяло върху консултантските услуги за кредити.

Повече информация можете да видите тук.


FastPay – Национална верига за плащания

Повече информация можете да намерите на ТУК.


Operator.bg

Operator.bg ще ти помогне:
Избери интернет и телевизия за дома и решения за твоя бизнес

Повече информация можете да видите тук.


 

Мебели KUPA – цялостно обзавеждане за бебешки, детски и юношески стаи!

Всички предложения вижте тук: http://bit.ly/2Q1uAZT

– безплатна доставка в цялата страна;
– 5 години гаранция;
– възможност за изплащане без оскъпяване;
– безплатен проект- разположение за вашата стая;
– уникален дизайн;
– качество без алтернатива.

Мострената зала: гр.Варна ул.Прилеп 173, в сградата Bee Garden — https://goo.gl/maps/T5QvanNETd22JOOBLE 

Вертикална търсачка за работа

Компанията Jooble е създадена да улесни и ускори процеса на намирането и

избора на обявите за работа за хора, които си търсят прилична работа.

Ние сме разработили прост и интуитивен за всеки потребител продукт,

който значително ще намали пътя от безработен до служител на известна фирма.
Повече информация можете да видите тук.