Телевизори
Възползвайте се от ексклузивните предложения на Телекомуникационна компания Варна.

Изберете Вашето ново устройство на ексклузивна цена и пълноценно изживяване с нашата Интерактивна телевизия.

Телевизорите LG UHD с HDR10 Pro се отличават с оптимизирана яркост, наситени цветове и забележителна детайлност на картината. AI процесорът a5 4K от 6-то поколение дава допълнителна мощ на телевизора LG UHD TV, за да ви осигури завладяващо изживяване. Гледайте не-4K съдържание в 4K на голям UHD екран, за да се насладите на яснота и прецизност във всеки момент. От любимото ви съдържание до предпочитания от вас начин за гледане, новият начален екран на webOS 23 е центърът, който се адаптира към вас.

С телевизорите на Philips вече може да се насладите на истинско кино изживяване в удобството на дома си. Благодарение на Dolby Vision ще изпитате по-наситени и реалистични цветове и ненадмината дълбочина и яркост, както на тъмните, така и на светлите цветове. Ultra HD телевизорът разполага с четири пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната си технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на най-доброто възможно качество на картината. Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него.
Телевизорите на Samsung разполагат с широка цветова гама, която прави всяко изображение по-реално и истинско. Освен това технологията HDR 10+ ви гарантира по-ярки и детайлни сцени и повишени нива на контраст. От телевизия, през филми и сериали до спортни състезания – може да бъдете сигурни, че тези телевизори ще ви дадат безкрайни часове на забавление. Samsung имат ултра тънки рамки, които ви осигуряват разширено зрително поле. Освен това те допринасят за изискания им външен вид, а в комбинация с модерните си стойки може да сте сигурни, че тези смарт телевизори ще се впишат в пространството на дома ви безпроблемно.
Можете да отправите Вашето запитване за други марки и модели телевизори в нашия офис!