Рутери
Тук може да разгледате рутерите, с които работим и предлагаме като решение за нашите клиенти. Archer AX23 е устройство от последно поколение с много функционалности и поддържа скорости до 1800Mbps. Като алтернатива, предлагаме и Archer C64, който има по-скромни възможности, но е по-бюджетен. И двата рутера са модели на TP-Link - световен лидер в производството на мрежови технологии

MESH мрежи
Добре дошли в света на безграничната свързаност! Запознайте се с новата услуга на Телекомуникационна Компания Варна за изграждане на Mesh безжични мрежи. Това е иновативно решение, което ще преобрази начина, по който се свързвате с интернет и другите устройства около вас. Насладете се на по-стабилна, по-надеждна и по-бърза безжична връзка във Вашия дом или офис!
Какво е Mesh Wi-Fi?
Безжичните Mesh мрежи са революционна иновация разработена от TP-Link - световния лидер в мрежовата индустрия. Технологията позволява да постигнете по-стабилна безжична връзка, като елиминира мъртвите зони и слабия сигнал.
Mesh използва отделни устройства, за да покрие цялото пространство, което използвате. Същевременно, технологията автоматично превключва устройствата Ви към най-добрата точка за достъп и най-бързата честота. В резултат, никога не губите връзка, докато се движите в рамките на Mesh пространството и скоростта Ви не пада, когато нови устройства се включат в мрежата.
Предимства на безжичните мрежи Mesh

Кажете „Довиждане!“ на нестабилния сигнал и липсата на Wi-Fi покритие. С Mesh постигате стабилна връзка навсякъде в дома, офиса и дори на двора.

Освен това може просто да преместите устройствата, за да осигурите временен достъп за зони, в които нямате нужда от постоянна връзка – балкони, мази, дворове, конферентни зали, дори тайна лаборатория за обогатяване на плутоний.

Mesh мрежата винаги избира най-подходящите пътища и честоти за Вашите устройства.
Чрез правилното позициониране на устройствата, лесно може да преодолеете структурни препятствия като дебели стени, електромагнитни полета, или отразяващи повърхности.
Ако едно от Mesh устройствата е претоварено, мрежата автоматично пренасочва трафика Ви през друго, за да останете онлайн.
Лесно добавяте допълнителни устройства, когато и където поискате, за да покриете по-голяма площ.
Mesh технологията съчетава всички комуникационни протоколи в една мрежа за истинско смарт преживяване.
Вече може безпроблемно да свържете всички Ваши смарт устройства в дома или офиса и да ги управлявате дистанционно безпрепятствено.
За кого е подходяща Mesh мрежата?
Меш системите са подходящи за големи къщи, апартаменти, офиси и работни места с множество стени, етажи, електромагнитни полета и отразяващи повърхности.
Благодарение на меш мрежата, ще можете да преминавате от една точка на достъп към друга, без да губите достъп или скоростта Ви да пада, когато се движите из пространството. Освен това, сигналът безпроблемно ще заобикаля всякакви физически и енергийни препятствия като огледала, огромни екрани, микровълнови печки и т.н.
Mesh мрежата е идеален вариант временно да покриете пространства, които не ползвате постоянно.
Използвайки саморегулацията и адаптивността на технологията, можете да преместите устройство от спалнята на балкона или двора. Безпрепятствено ще гледате стрийм по безжичната мрежа, докато разпускате с приятели или се наслаждавате на хобито си.
Меш мрежите са идеално решение, когато много хора и устройства имат нужда от ефикасен и стабилен достъп до безжична връзка. Технологията разпределя трафика оптимално и не позволява претоварвания или прекъсвания.
Благодарение на надеждността си, меш системите са перфектни за работни пространства, конферетни зали, обществени функции, кейтъринг събития и т.н.
Устройства
Тук ще намерите описанието и цените на меш устройствата, които използваме и препоръчваме: